Szűrés

A(z) IFA 2022 kulcsszót tartalmazó cikkek

Moziélményt visz a TCL a nappaliba

2022. szeptember 4. -

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai vállalata a 2022-es IFA kiállításon bemutatta az első 98 hüvelykes QLED TV-t, amely elérhető az európai piacon. A TCL 98C735 az XL kollekció legújabb tagja, amely tavaly jelent meg először az észak-amerikai piacon. Az EISA-díjas, nagyképernyős tévék moziszerű élményt kínálnak, így a nézők a lehető legjobb képminőséget kapják, most már XL méretben is.

Tovább

Új TCL soundbarnál bukkan fel a RAY•DANZ technológia

2022. szeptember 3. -

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai vállalata globális sajtótájékoztatót tartott a berlini IFA 2022 rendezvényen, ahol bemutatta legújabb innovációit, köztük az új RAY•DANZ soundbart, a Mini LED és QLED TV-k XL kollekcióját, valamint a legújabb A energiaosztályú mosógépeket, továbbá beszélt fenntarthatósági kötelezettségvállalásairól is.

Kulcsszavak: IFA 2022, TCL
Tovább

HONOR 70, a MagicOS 7.0 és új tervek az IFA 2022-es termékbemutatón

2022. szeptember 3. -

A HONOR a berlini IFA-n tartott „Összekapcsolunk a jövővel” című sajtótájékoztatóján megerősítette a nemzetközi piac iránti elköteleződését. Az eseményen a márka bejelentette új dupla csúcskategóriás stratégiáját, aminek keretében Európába és más nemzetközi piacokra is eljuttatja a következő hajlítható kijelzős, valamint a legújabb csúcskategóriás okostelefonokat. 

Kulcsszavak: IFA 2022, HONOR
Tovább

Az LG egy újragondolt élet jövőképét mutatja meg a 2022-es IFA-n

2022. szeptember 2. -

Az LG Electronics (LG) a 2022-es IFA kiállításon számos intelligens életmód-megoldást mutat be, amelyeket a folyamatosan változó világ vásárlói igényeire terveztek. Az Élet, újragondolva (‘Life, Reimagined’) kiállítási téma keretében a vállalat bemutatja új élvonalbeli, fogyasztóközpontú termékeit és szolgáltatásait, amelyek új lehetőségekkel formálják át a mindennapokat.

Tovább